top of page
IMG_7083_edited_edited_edited_edited.png

Over Creations Drenthe

 

Kleine intro over mij zelf, Ergens halverwege de 30 jaar en moeder van twee dochters, getrouwd en woonachtig in Coevorden. Mijn lievelingsdier zijn vogels en hou van natuur en wandelingen. Fotografie is voor mij ook begonnen doordat ik de essentie van onze mooie aarde wou leren vastleggen. Denk aan de zon tussen de bomen wanneer het in de ochtend nog een beetje mistig is of alle schoonheid die elk seizoen draagt. 

 

"In foto's kan je "het moment" vastleggen."

 

Bij het fotograferen van mensen is het voor mij altijd belangrijk geweest dat de foto uitstraalt wie de persoon in kwestie is. 

Er zijn verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen en negen van de tien keer betrap ik mij er op dat ik zelf ook mee glimlach omdat ik geniet van mijn werk.

Ik heb letterlijk van mijn hobby mijn werk gemaakt. 

Na al langer de wens en een idee te hebben om wat met mijn eigen hobby en talent te doen heb is Creations Drenthe op 02-02-2020 in het leven geroepen. 

Al gauw merkte ik dat het op de foto zetten van mensen niet mijn enige talent is en dat ik bijvoorbeeld product fotografie ook erg in mijn straatje vind valt. 

Creations Drenthe maakt een kleine scheiding tussen de zakelijke diensten en de partuculiere.  Waar Creations Drenthe de naam van het bedrijf is, wordt de portfolio onder de naam Creations Caressa geplaatst wat tevens de particuliere kant opvangt. De naam Creations Caressa draagt op social media haar eigen logo in de stijl van Creations Drenthe.

Zo is alles met elkaar verbonden: mijn naam, het bedrijf en het porfolio.

Lachend op de foto

_edited.jpg
watermerk zwart.png
bottom of page