Over Creations Drenthe

Na al langer de wens en een idee te hebben om wat met mijn eigen hobby en talent te doen heb is Creations Drenthe op 02-02-2020 in het leven geroepen. 

Via Creations Drenthe kunnen mensen betaalbaar foto's laten maken met goede kwaliteit. Of dit nou is voor een feest of wanneer men gewoon een mooie shoot wil hebben samen met het gezin, partner of gewoon lekker alleen. Ook voor de kleine ondernemer zijn er diensten beschikbaar.

creations-drenthe-logo.jpg
watermerk zwart.png

Verder zijn er workshops beschikbaar die mensen niet alleen dichter bij elkaar  brengen door in groepsverband bezig te zijn, maar ook laagdrempelige zijn. Door de lage instap niveau kan iedereen meedoen. Er is zowel een online als een fysieke variant beschikbaar.

 

Ook zijn de eenmalige workshop dagen geschikt voor vriendinnen dagje een thema (kinder)feest activiteit of een teambuilding uitstapje. Deze zijn op lokatie en kunnen wanneer nodig en mogelijk omgezet worden naar een online variant.

 

Waar Creations Drenthe de naam van het bedrijf is, wordt de portfolio onder de naam Creations Caressa geplaatst. Ooit ben ik begonnen vanuit een grap met de naam Les Creations du Caressa of te wel 'de Creaties' van Caressa. Na een poosje kwam ik er achter dat zelfs ik moeite had met het uitspreken van deze hele zin 'serieuze' frans en heb iets passender gezocht. De naam Creations Caressa draagt op social media haar eigen logo in de stijl van Creations Drenthe.

Zo is alles met elkaar verbonden: mijn naam, het bedrijf en mijn porfolio.

De persoon achter Creations Drenthe

Caressa Ouikhlef van Groenenbergh

`Je moet er wat mee doen!!'

Dat is wat ik vaak te horen kreeg, en misschien klinkt dat voor jou ook erg bekend. Ik wist toen alleen nog niet wat ik met mijn talent moest.

Heel lang is mijn creativiteit niet meer dan een hobby geweest.

Ondertussen ging het leven door, maar de woorden `Je moet er iets mee doen` bleven hangen.

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt, ik wil er iets mee doen! Het resultaat? Creations Drenthe en daar begon mijn avontuur.

1/4

Ik ben buiten werk om een moeder van 2 prachtige dochters en heb nooit een saai moment in mijn leven door het drukke bestaan wat wij hebben. Ik hou ook heel erg van natuur, maar ook architectuur en mensen intrigeren mij. Ik zie al gauw ergens verstopte schoonheden in. Natuur is het element die ik ook het liefst in mijn fotowerk terug laat komen. 

Lekker met mijn man op pad gaan en 'er een avontuur van maken' door het onbekende op te zoeken is inmiddels een gewoonte geworden . Een stad of dorp wil ik helemaal bekeken hebben en in een bos of natuurreservaat moet ook paddenstoel of bloem op de foto, zonder daarmee het natuur verder te schaden.

Als sociale creatieveling zoek ik altijd nieuwe manieren om mensen te verbinden met elkaar en de mooie dingen in leven te koesteren. 

Heel creatief mooie momenten vast te leggen en daar het gevoel of emotie proberen vast te leggen  vind ik een belangerijke factor in een foto, ook wanneer ik hobbymatig foto's maak.

Door het vermogen om makkelijk overal een snelle oplossing voor te verzinnen loop ik niet lang ergens op vast en weet ik ook makkelijk andere mensen te helpen, wat mij weer oplaad als persoon.