top of page

Workshops

camera blauw.png
smarthpone oranje.png
kwast groen en blauw.png

Workshops zijn er in allerlei verschillende vormen te krijgen. Maar wat past er bij jou?​

Vind je het leuk om gewoon een dagje iets nieuws te leren of wil je op langere termijn een nieuwe vaardigheid onder de knie krijgen?

Workshops zijn zo vormgegeven dat er voor iedereen wat bij zit .

Toch nog een wens die hier niet bij staat? 

neem dan even contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Eendaagse workshops zijn inzetbaar voor feestjes voor jong en oud.

Een kinder themafeestje, een vriendinnen middag of avond of een vrijgezellenfeest? 

vul het maar in. 

Ook zijn de eendaagse workshops ideaal voor team building dagen.

De eendaagse workshops kunnen worden aangekleed met een arrangement voor een extra leuke ervaring.

Workshops

Fotografie met je smartphone

Workshops bijwonen:

5 Lessen a 1.5 uur =

75 euro

Online instap cursus

 

telefoon fotografie =

19,95 euro

Basiskennis fotografie met je telefoon =

30 euro

Wou je altijd al iets met fotografie, maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je geen camera?

Geen zorgen jou'n smartphone kan je hele mooie foto's maken. Je moet alleen weten hoe!

In 5 lessen wordt je door de instellingen van je telefoon genomen en weet je die op de beste manier te gebruiken. Ook leer je de basisbeginselen van fotografie. Zo kan jij straks ook prachtige foto's maken. Het mooie van op deze manier leren, is dat je bijna aan de hand mee wordt genomen waardoor je fotografie razendsnel oppakt.

Lessen kunnen in Emmen en Coevorden gevolgd worden en worden gehouden in een kleine groep zodat jij altijd de nodige aandacht krijgt.

Ook is er een online versie als je liever zelf bepaald wanneer je aan de slag wilt en met welk tempo.

Heb je al een online workshop gekocht dan kan je met de knop hieronder ook inloggen.

Schilderen op thema

Heb je wel er eens hele mooie schilderij te willen maken zodat je deze als een je eigen eye catcher in je woonkamer kan ophangen? Maar eigenlijk weet je zelf niet zo goed waar je moet beginnen? 

Dan zijn de schilderenworkshops wat voor jou!

Je kan bijvoorbeeld kiezen om mee te doen met de beginnersgroep. 

Iedere keer begin je aan een nieuwe canvas en maak je jou'n eigen kunstwerk  met acrylverf die je aan het einde mee mag nemen. Steeds met een nieuwe thema, zodat je iedere keer iets nieuws maakt. Je krijgt coaching bij het maken van je eigen werk, zodat je jouw eigen talent goed kan ontwikkelen.

 

In de andere groep voor mensen die al ervaring hebben of graag grotere projecten maken, Krijg je een grote canvas tot je beschikking die je in ongeveer 3 keer kan afmaken. Wanneer je schilderij af is dan neem je eigen kunstwerk mee naar huis. Zo heb je jou'n persoonlijke kunstwerk!

Schilderen is geschikt voor alle leeftijden. Voor jong en oud, of je dus wel ervaring hebt of niet. In een groep zit circa 5 mensen wat het voordeel heeft dat je snel geholpen bent en ook weer lekker snel met je eigen kunstwerk aan de gang kan gaan.

 

Lokatie mogelijkheden zijn Coevorden of op bij jou thuis.

Workshops bij je thuis heeft het voordeel dat jij je eigen groep kan samenstellen en dus een gezellige middag met je vriendinnen kan organiseren. Ook is hier nog eens een arrangement aan toe te voegen. Geïnteresseerd? Vraag na de mogelijkheden voor een thuisworkshop.

Workshop bijwonen:

1 Les a 2.5 uur =

30 euro

strippenkaart 6 lessen =

160 euro

alle werk materialen inbegrepen.

Simpeler met je smartphone omgaan.

Het kan best zijn dat het gebruik van je smartphone niet zo vanzelfsprekend is voor jou. 

Mensen verwachten wel dat je meekomt met de huidige technologie, maar is dat wel zo?

 

Daadwerkelijk gebruik maken van al die apps en een 'whatsappje' sturen en even een smile emoticon terug te sturen nadat je die foto hebt ontvangen is toch wel een dingetje, een app installeren kan ook lastig zijn. Of videobellen, want hoe je dat nou eigenlijk? 

Wordt jij ook duizelig van alle piepjes en belletjes die je telefoon geeft. Wil je wel heel graag een beetje basis kennis van je telefoon hebben?

Op basis van je hulpvraag en aanmeldingen kunnen er workshops worden geregeld van ongeveer een uur per keer.

Van te voren kan je aangeven waar je tegen aanloopt en wordt er op basis van dit lessen beschikbaar gesteld. De complete lijst met lessen wordt met je gedeelt, zodat je eventueel ook kan aansluiten op lessen die voor jou ook nog intressant zijn. 

Wanneer er genoeg deelnemers zijn, wordt er een met jou en de andere deelnemers een datums gepland om te starten. Bij elke les krijg je een documentje mee van het lesmatriaal uit die workshop zodat je de les altijd nog een keertje kan nalezen.

Wanneer er een projectperiode beschikbaar is zullen de kosten voor deelname vervallen. Zonder projectperiode toch echt behoefte aan wat hulp bij het gebruik van je smartphone? Mail dan voor meer info.

bottom of page