top of page

Een nieuwe website


Ik denk dat wanneer jij deze blog titel leest dat je denkt: "oke, een nieuwe website...leuk? Maar wat is er nieuw en waarom is er een nieuwe website?'


Heel kort maar krachtig: Alles is nieuw!! Ik wou een site die mij en Creations Drenthe vertegenwoordigd. De eerste editie deed dat gewoon niet. Steeds wanneer ik na mijn eigen site ging had ik een ontevreden gevoel. Dit knaagde enorm.

Het straalde niet uit wat het moest uitstralen en had niet de functionaliteiten zoals ik dat wou van mijn site. Dus voor een maand of 2 terug ben ik overnieuw begonnen.


Maar wat is er dan veranderd?


Ik wou een mooie nette, maar toch ook een speelse uitstraling op de website. Op deze manier wil ik mensen laten zien wat voor foto's ik maak en welk voordeel hebt als je foto's bij mij zou laten maken. Dit doe ik met het beste deco wat je kan hebben en daardoor is jouw beeld, versterkt met de kracht van de natuur.


Voor corona gaf ik mensen die ook graag wat meer fotografie-kennis tot zich willen nemen fysieke workshops. Dit kwam dus allemaal tot een stop. In al die tijd heb ik niet stil gezeten en heb ik online een workshop gemaakt. Dit is toegevoegd aan de site. Er is een nieuws pagina, een foto-portfolio, een dienstenoverzicht en natuurlijk deze blog bijgekomen!


Waarom?


Een website is vaak de eerste indruk en dat zou net als in het echt gewoon gelijk goed moeten zijn. Iemand die ooit zelf een site nodig heeft gehad of heeft herkend dit waarschijnlijk wel. Een goede Site is voor mij (en velen) één van de treden die nodig zijn van een trap naar het "complete plaatje". Boven aan de trap heb je dan een "mooi" overzicht.

Ook wou ik een site die voor jou als bezoeker, lezer en geïnteresseerde heel erg duidelijk en toegankelijk is.

Dus bij deze een open uitnodiging om rond te kijken op de deze vernieuwde website en als je vragen hebt, voel je dan zeker vrij om die te stellen!!0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page